dinsdag, januari 23, 2007

We're here ...

Maandagmorgend om 10h35 mochten we eindelijk onze ijzeren vogel in die ons richting Daytona zou brengen. Ruim 13 uur en nog een tussenvlucht tussen Atlanta en Daytona Beach later zetten we eindelijk voet aan land in Daytona, opgewacht door Marc Goossens. Iedereen aangekomen zonder kleerscheuren en Amerika binnengemogen, enkel spijtig dat de regen hier met bakken uit de lucht viel.



Van een lange reis krijgt een mens honger en dorst, na de kamerindeling dus richting Cruisin' Café, onze uitvalsbasis voor de
komende acht dagen. Tia achter den toog, Budweiser die vlotjes binnenliep, eten dat smakelijk verorberd werd en "de congé" zat op de rails.


Onder het motto dat er wel iets moet misgaan, waren we na een uur ons "A-team-buske" al kwijt. Blijkbaar verkeerd geparkeerd en droogweg weggesleept (het bord met No parking was ni groot genoeg ...). Andy dan maar op weg gestuurd om ons buske te gaan zoeken, een dik half uur later en $ 125 armer konden we onder luid gejuich terug bollen op de Amerikaanse wegen; tot grote verbazing van de inboorlingen die maar niet begrepen waarom we kapot gingen van het lachen toen we hoorden dat ons buske getakeld was.
Budweiser, pool en een toog waren de ideale ingrediënten voor een goeie openingsavond ...




Vanochtend wakker geworden met de zon die zich een eerste
keer liet zien op ons terras. Ideaal weer om vandaag voor de
eerste keer Orlando te gaan verkennen ...